Automationselektriker – Ängelholm

För kunds räkning söker vi nu en automationselektriker. Tjänsten är en rekrytering med omfattning heltid och är förlagd i Ängelholm där deras maskiner monteras, elektrifieras och testas. När utrustningen är godkänd för leverans transporteras anläggningen vidare till kund och du kommer fylla en viktig roll genom att effektivt skapa en representativ installation kring maskinerna.

Som sökande har du arbetat som elektriker i ett antal år och är trygg i din yrkesroll. Du ska vara bra på att samarbeta i grupp men har heller inga problem med att arbeta självständigt. Du är en positiv person med bra eget driv och med krav på dig själv och din omgivning. Erfarenhet kring frekvensomriktare och bussystem är meriterande. Vidare är det en fördel om du har goda kunskaper i mekanik då det ofta uppstår sådana moment i din vardag. Många av företagets kunder finns utanför Skandinavien så det är även viktigt att du som söker är bekväm i att resa samt har goda kunskaper i det engelska språket.

Är du rätt person för tjänsten är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan isag. Vi tillämpar löpande urval.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bilTruckkort

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

 

 

 

Top