Drift- och fastighetstekniker – Norr om Helsingborg

Just nu söker vi en drift- och fastighetstekniker till vår kund belägen strax norr om Helsingborg. Som drift- och fastighetstekniker hos vår kund är du en nyckelperson med ansvar för den dagliga tillsynen av fastigheters tekniska system i fråga om drift, underhåll och skötsel. En stor del av arbetet innebär att energieffektivisera och driftoptimera befintlig anläggning och system inom värme, ventilation, vatten, kyla och el.

Som sökande har du en driftteknisk utbildning eller motsvarande samt ett par års yrkeserfarenhet inom fastighetsdrift eller installationer. God systemkunskap inom styr och övervakning av ventilation, värme, vatten, kyla, brandlarm och sprinkler.

Som person är du en driftig, initiativrik, målmedveten och ansvarstagande lagspelare med stort engagemang i ditt arbete. Vidare har du ett intresse för ny teknik och tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på proaktivitet, flexibilitet, samarbetsförmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt. Tjänsten erbjuder mycket frihet under ansvar och du arbetar såväl praktiskt som teoretiskt med att själv planera och styra ditt arbete.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Vi tillämpar löpande urval så känner du att du är rätt person för tjänsten är du varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bil

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top