Elektronikingenjör till NIBE – Markaryd

För NIBEs räkning söker vi nu en elektronikingenjör för arbete på deras utvecklingsavdelning NIBE Product Development i Markaryd. Utvecklingsavdelningen för NIBE Energy Systems är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, ljud etc. Huvudkontoret ligger i Markaryd och  affärsområdet är expansivt och framgångsrikt inom börsnoterade NIBE Industrier med ett tjugotal företag i Europa och en årsomsättning på drygt 8 miljarder kr. Produktsortimentet består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, fjärrvärmeutrustning mm. NIBE Energy Systems är en av de marknadsledande i Europa och Nordamerika.

Tjänsten som elektronikingenjör hos NIBE innebär i första hand att utveckla elektroniklösningar till styrning av värmepumpar. Det kan också innebära att arbeta med kvalitetshöjande åtgärder eller att genomföra kostnadsbesparingsprojekt inom produktområdet samt att hålla kontakt med underleverantörer.

Du som söker är en ansvarskännande person med ett brinnande intresse för el- och elektronik. Du är kreativ, självständig och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du har relevant utbildning inom elektronikområdet och är öppen för att arbeta med elektronik både på det teoretiska och det praktiska planet. Goda kunskaper i engelska är ett krav då flera av leverantörerna finns utomlands.

Vi tillämpar löpande urval så låter detta som ett arbete för dig är du välkommen in med din ansökan redan dag. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bil

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top