Elmontörer – Helsingborg

För kunds räkning söker vi nu elmontörer med tillträde till snarast möjligt. Omfattningen är på heltid med arbetstider förlagda dagtid. Du kommer arbeta med att självständigt montera/bygga apparatskåp med uppgifter som koppling av el-komponenter, ritningsläsning samt installation hos vår kunds olika uppdragsgivare.

Som sökande har du tidigare erfarenhet av industri med inriktning el, kabel- och skruvdragning samt ritningsläsning. Du har el-utbildning i grunden och sedan tidigare ett par års relevant yrkeserfarenhet av exempelvis montering och/eller installationer av elskåp eller liknande. Det är meriterande om du även har erfarenhet av felsökning då vissa service- och underhållsuppdrag förekommer i arbetsuppgifterna.

Som person är du positiv och glad, noggrann, organiserad och ansvarsfull. Du gillar att arbeta mot mål, är initiativtagande och arbetar bra både på egen hand och tillsammans med andra. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Låter detta som en tjänst för dig är du varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Vi på A-personal ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Vi erbjuder dig som anställd arbetslivserfarenhet, engagerade medarbetare, möjlighet att knyta nya och värdefulla kontakter ut i näringslivet samt en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö. Som ett led i att främja våra konsulters trivsel och hälsa erbjuder friskvårdsbidrag och andra förmånliga erbjudanden. 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bil

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top