Energiingenjör till NIBE – Markaryd

För Nibes räkning söker vi just nu en energiingenjör med inriktning mot termodynamik/kylteknik. Nibe AB i Markaryd har cirka 1 100 anställda med kompletta produktions-, utvecklings- och marknadsavdelningar. Omsättningen är cirka 4 miljarder kr på produkter som värmepumpar, varmvattenberedare, biobränsleprodukter, fjärrvärmeutrustning och braskaminer.

Nibe AB ingår i börsnoterade Nibe Industrier, som är på väg mot en omsättning på 20 miljarder kr och har ca 14 000 anställda i Sverige och ytterligare 21 länder. Affärsområdet de söker en energiingenjör till är NIBE Energy Systems och de har huvudkontor i Markaryd. Affärsområdet är expansivt och framgångsrikt inom börsnoterade NIBE Industrier med ett tjugotal företag i Europa och en årsomsättning på drygt 8 miljarder kr. Produktsortimentet består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, fjärrvärmeutrustning mm. NIBE Energy Systems är en av de marknadsledande i Europa och Nordamerika.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som energiingenjör blir att självständigt utföra dimensionering, tester, mätningar samt vidareutveckling av kyltekniska komponenter och köldmediesystem. Du skall även analysera, dokumentera och rapportera testresultat samt delta i olika utvecklingsprojekt i konstruktion av värmepumpar.

Du som söker är en självständig, noggrann och ansvarstagande person med stor idérikedom. Du är civil- eller högskoleingenjör inom energiteknik eller kylteknik/termodynamik. Påbyggnadskunskaper inom styr & reglerteknik och VVS är meriterande.

Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Varaktigheten är tillsvidare men en provanställning om 6 månader.

Vi tillämpar löpande urval och du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bil

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top