Extraarbete, Lager/produktion – Helsingborg med omnejd

Just nu söker vi dig som vill arbeta extra inom produktion och lager hos våra kunder i Helsingborg med omnejd. Arbetsuppgifterna varierar och kan exempelvis innebära operatörssysslor såsom övervakning av maskin, påfyllnad av material, paketering, sortering, löpande kvalitetskontroller etcetera. Även truckkörning och plock kan förekomma.

Som sökande har du tidigare vana av att arbeta i produktion och/eller snarlika uppgifter. Har du även truckkort A+ B samt vana av att köra truck är det meriterande. Som person är du positiv, glad, arbetsam, flexibel och noggrann. Du är hjälpsam, och har inget problem att hugga i där det behövs. Du är även initiativtagande och arbetar bra både på egen hand och tillsammans med andra. Flera av våra kunder är verksamma inom livsmedelsbranschen och ställer höga krav på hygien och kvalitet och därför ser vi att du som söker är rök- och snusfri.

Arbetets omfattning varierar och är på deltid. Av denna anledning behöver du som söker ha en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier, eget företag eller annan deltidsanställning. Arbetstiderna är förlagda på skift varför du ej bör ha något problem att arbeta obekväma tider. Körkort och tillgång till bil är ett krav för att enkelt kunna ta dig till och från arbetsplatsen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

Vi tillämpar löpande urval och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt.

Vi på A-personal ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Vi erbjuder dig som anställd arbetslivserfarenhet, engagerade medarbetare, möjlighet att knyta nya och värdefulla kontakter ut i näringslivet samt en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö. Givetvis erbjuder vi dig även friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bilTruckkort

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top