Kylingenjör/tekniker – NIBE

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling. NIBE är en global koncern som utvecklar och tillverkar intelligenta och energieffektiva lösningar för inomhuskomfort i alla typer av fastigheter. Allt startade i småländska Markaryd för 70 år sedan, i en region som är välkänd för sin företagsamhet.

För NIBES räkning söker vi just nu en Kylingenjör/tekniker som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som kylingenjör/tekniker hos NIBE blir att självständigt utföra tester och mätningar samt utveckla komponenter och kylsystem. Du skall även analysera, dokumentera och rapportera testresultat samt delta i olika utvecklingsprojekt i konstruktion av kylsystem. Därutöver ingår att hålla sig uppdaterad på gällande/relevanta standarder och arbetsmetoder inom aktuellt ämne som utvecklingen ställer. Tjänsten är placerad i antingen Markaryd, Lund eller Trollhättan enl. överenskommelse med omfattning heltid och arbetstid förlagd dagtid.

Som sökande

Som sökande är du en självständig, noggrann och ansvarstagande person med stor idérikedom. Du är civilingenjör eller högskoleutbildad inom energiteknik/termodynamik eller kyltekniker med några års erfarenhet. Påbyggnadskunskaper inom styr & reglerteknik och VVS är meriterande. Även nyutexaminerade med rätt egenskaper och relevant erfarenheter är aktuella.

Känner du att du är rätt person för tjänsten är du varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bil

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top