Lagerarbetare – Helsingborg

Nu söker vi dig som vill vara med i en tillväxtfas hos en av våra kunder, och arbeta som lagerarbetare/allt-i-allo hos dem på deras anläggning i Helsingborg. Kunden är verksam inom medicintekniska sektorn och arbetar med import och export av bl a kosttillskott. Förekommande arbetsuppgifter är mottagning av gods, paketering, etikettering, analyser/tolkning av data samt dokumentation etcetera. Du kommer arbeta i nära team med företagets ägare och vara dennes “högra hand” för att lager och ruljans av verksamheten ska flyta på enligt uppsatta mål. Du kommer inledningsvis vara uthyrd genom oss till kund, men för rätt person och på sikt är tanken att anställningen ska övergå till kund. Omfattningen på tjänsten är heltid med arbetstider förlagda dagtid.

Som sökande har du tidigare erfarenhet av arbete på lager och du har god förståelse för det logistiska flödet. Du är driven och tycker om att ta mycket ansvar samt är bra på att arbeta både självständigt och i team. Du är strukturerad, ser vad som behöver göras, är analytiskt och har god vana av dator och att arbeta i/tolka information i olika system.

Du har goda språkliga kunskaper i svenska och engelska; både i tal och skrift. Du har körkort och tillgång till bil och har du även behörighet för truck A+B är det meriterande, dock ej ett krav.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Vi tillämpar löpande urval och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt.

Vi på A-personal ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Vi erbjuder dig som anställd arbetslivserfarenhet, engagerade medarbetare, möjlighet att knyta nya och värdefulla kontakter ut i näringslivet samt en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö. Givetvis erbjuder vi dig även friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bilTruckkort

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top