Logistikansvarig till Kronägg AB – Perstorp

För Kronäggs räkning söker vi just nu en logistikansvarig. Som Logistikansvarig är din övergripande uppgift  att optimera och effektivisera transportflödena och att operativt leda och planera inom transport- logistikavdelningen. Du ingår i produktionsledningsgruppen hos Kronägg och rapporterar till Packerichefen.

Du erbjuds en utmanande roll med möjlighet att påverka metoder och arbetssätt och du förväntas arbeta aktivt med att utveckla befintliga rutiner och flöde samt skapa nya med säkerhet, effektivitet och med  kostnader i fokus. Som ledare är du förebild i ord och handling för företagets policys och riktlinjer.

Ansvar och arbetsuppgifter:

  • Ansvar för att nå uppsatta mål.
  • Ansvar för att driva avdelningens utveckling och leda det kontinuerliga förbättringsarbetet.
  • Kontakter med myndigheter beträffande transportärenden och säkerställa att erforderliga tillstånd finns.
  • Delaktig i avtalsförhandlingar med speditörer.
  • Personalansvar vilket innebär kompetensutveckling, medarbetarsamtal mm.
  • Avdelningens säkerhets-, kvalitets- och miljöansvar.
  • Hantering av potentiella reklamationer och avvikelser.

Som sökande har du relevant utbildning inom logistik . Kunskap om regelverk för transport, export, förtullning samt erfarenhet av personalansvar. Du har vidare många kontaktytor både externt och internt vilket ställer krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga. Som person är du tveklöst en lagspelare med kort sträcka mellan tanke och handling. Du är kommunikativ och ser möjligheter. Kvalitet och flexibilitet är två viktiga fokusområden i Kronäggs produktion.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Är du rätt person för tjänsten är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bil

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top