Operatör till livsmedelsproduktion – Helsingborg

Nu söker vi livsmedelsoperatörer till vår kund strax utanför Helsingborg. Tillträde omgående, omfattning heltid och start v 30 med varaktighet fram till cirka årskiftet. Arbetet är förlagt på löpande nattskift, undantaget första veckorna som är upplärning förlagd på andra tider. Du kommer vara uthyrd som konsult genom oss med arbetsuppgifter som paketering, övervakning av maskin, fylla på material, löpande kvalitetskontroller, enklare inställningar och mindre åtgärder vid driftstopp etcetera. Arbetet utgörs i kylmiljö och är tungt fysiskt varför du som söker inte har problem med att lyfta tungt. Då vår kund arbetar med livsmedel ställs det höga krav på hygien och kvalitet.

Du som söker har sedan tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör eller med snarlika uppgifter inom industri och produktion. Har du även truckkort A + B samt vana av att köra truck är det meriterande, det är dock ej ett krav. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och personliga egenskaper som efterfrågas är flexibilitet, noggrannhet, initiativ- och ansvarstagande. Du arbetar bra både på egen hand och tillsammans med andra.

Körkort och tillgång till bil är ett krav för att enkelt kunna ta dig till och från arbetsplatsen enligt skiftets tider.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Vi tillämpar löpande urval och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt.

Vi på A-personal ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Vi erbjuder dig som anställd arbetslivserfarenhet, engagerade medarbetare, möjlighet att knyta nya och värdefulla kontakter ut i näringslivet samt en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö. Som ett led i att främja våra konsulters trivsel och hälsa erbjuder friskvårdsbidrag och andra förmånliga erbjudanden. 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bilTruckkort

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top