Tekniska operatörer till livsmedelsproduktion – Helsingborg

För rekrytering till vår kund kund söker vi just nu tekniska operatörer. Företaget vi rekryterar till arbetar inom livsmedelsindustrin och ligger i Helsingborg.  Tillträde till tjänsterna är omgående och omfattningen är heltid.  Arbetstiderna är 2-skift. Arbetsuppgifterna kommer primärt röra sig om övervakning av process och inställningar på maskin, löpande kvalitetskontroller samt mindre åtgärder vid driftstopp etcetera. Då vår kund arbetar med livsmedel ställs det höga krav på hygien och kvalitet.

Du som söker har sedan tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör eller med snarlika uppgifter inom industri och produktion. Har du även någon form av utbildning med inriktning mot teknik, industri eller dylikt är det meriterande, dock ej ett krav. Du har ett tekniskt intresse, lätt för att lära och generellt en god förståelse för maskiner och/eller teknik.  Personliga egenskaper som efterfrågas är är flexibilitet, noggrannhet, initiativ- och ansvarstagande och att du arbetar bra både på egen hand och tillsammans med andra. Du har som nämnts även lätt för att lära och ta till dig nya instruktioner.

Körkort och tillgång till bil är meriterande för att enkelt kunna ta dig till och från arbetsplatsen enligt skiftens tider.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Vi tillämpar löpande urval och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bilTruckkort

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top