Maskinoperatörer till Välinge Innovation

Vi söker maskinoperatörer för arbete hos vår kund Välinge Innovation som ligger i Viken strax norr om Helsingborg. Arbetsuppgifterna innebär inställningar och körning av maskin, övervakning, löpande kvalitetskontroller samt mindre åtgärder vid driftstopp etcetera. Även uppgifter som städ, paketering samt truckkörning kan förekomma.

Som sökande ser vi gärna att du har någon form av industrivana. Detta är dock inget krav, men ses som meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och att du är noggrann, flexibel, initiativtagande och ansvarstagande. Du bidrar till en god social anda i gruppen, och arbetar bra både i team och på egen hand. Det är ett krav att du kan arbeta 2-skift varför du bör ha tillgång till körkort och för att ta sig till och från arbetet enligt skiftens tider. Har du även truckkort A+B samt viss vana av att köra truck är det meriterande.

Vi tillämpar löpande urval så varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag.

Vi på A-personal ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Vi erbjuder dig som anställd arbetslivserfarenhet, engagerade medarbetare, möjlighet att knyta nya och värdefulla kontakter ut i näringslivet samt en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö. Som ett led i att främja våra konsulters trivsel och hälsa erbjuder friskvårdsbidrag och andra förmånliga erbjudanden. 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bilTruckkort

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top