Maskinoperatörer till Välinge Innovation

Vi söker två stycken operatörer för arbete på utvecklingsavdelningen hos vår kund Välinge Innovation. Omfattningen är heltid och tillträde efter sommaren. Arbetsuppgifterna kommer innebära bland annat inställningar och körning av maskin, övervakning, löpande kvalitetskontroller samt att vara generellt delaktig vid arbetet vid utveckling av produkterna.

Som sökande har du sedan tidigare erfarenhet av arbete inom industri, som maskinoperatör eller liknande. Du har ett stort tekniskt intresse och lätt för att ta till dig ny information. Som person är du noggrann, flexibel, initiativtagande och ansvarstagande. Du bidrar till en god social anda i gruppen, och arbetar bra både i team och på egen hand. Det är ett krav att du kan arbeta 2-skift varför du bör ha tillgång till körkort och för att ta sig till och från arbetet enligt skiftens tider. Har du även truckkort A+B samt viss vana av att köra truck är det meriterande. Goda kunskaper i svenska samt engelska, både skrift och tal är ett krav. En del resor kan längre fram förekomma i tjänsten varför du som söker inte har något resor i tjänsten. Inledningsvis kommer du vara inhyrd genom oss på A-personal men för rätt personer är tanken att anställningen på sikt tas över av kund.

Vi tillämpar löpande urval så varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag.

Vi på A-personal ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Vi erbjuder dig som anställd arbetslivserfarenhet, engagerade medarbetare, möjlighet att knyta nya och värdefulla kontakter ut i näringslivet samt en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö. Som ett led i att främja våra konsulters trivsel och hälsa erbjuder friskvårdsbidrag och andra förmånliga erbjudanden. 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bilTruckkort

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top