Montör – Gullberg & Jansson

Är du driven, strukturerad och serviceminded? Gillar du teknik, mekanik och problemlösning? Är du händig kreativ och inte rädd för att ta i? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag i en riktigt härlig miljö? För Gullberg & Janssons räkning söker vi just nu montörer till deras  nystartade service och installations bolag med bas i Helsingborg.

Gullberg & Jansson utvecklar, marknadsför och distribuerar produkter med fokus på miljösmarta lösningar för privat och kommersiellt bruk inom grönyte-, växthus-, swimmingpool-, och relax- och wellnessbranschen. Verksamheten bedrivs via flera dotterbolag, aktiva på den nordiska marknaden.

I rollen som montör hos G&J service och installation kommer du att få arbeta med nästan allt som har med deras produkter att göra; allt från lagerarbete, montering till reparationer och supporten därefter. En del resdagar förekommer i tjänsten.

Som sökande har du sedan tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som antingen montör, servicetekniker eller mekaniker. Du har viljan att arbeta i en bred roll och har lätt för att samarbeta med andra. Du är noggrann och driven och tycker om att ha flera arbetsuppgifter igång samtidigt. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

B-körkort är ett krav, BE samt Truckkort kategori C för teleskoplastare är är meriterande.

Känner du att du är rätt person för tjänsten är du varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bilTruckkort

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top