Personalassistent – A-personal och rekrytering AB

Just nu är vi på A-personal i en expansiv fas och behöver stärka upp våra resurser internt inför kommande år. Vi är ett personal- och rekryteringsföretag med kontor i Helsingborg, som hyr ut och rekryterar personal till våra kunder runt om i Skåne. Inför 2018 söker vi dig som vid behov vill arbeta extra som personalassistent.

Som personalassistent hos oss kommer du huvudsakligen arbeta med löpande urval av kandidater, att boka in kandidater för intervjuer, ringa referenssamtal, skriva kandidatpresentationer samt vara allmänt behjälplig vid administration etc.  Omfattningen på behovet kan variera från en eller flera dagar i veckan varför du som söker har annan sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete.

Som person är du positiv och glad, framåt och initiativtagande. Du är vidare serviceminded och har lätt för att prata med olika typer av människor och är inte rädd för att använda telefon som verktyg i ditt arbete. Du är flexibel i tid och omfattning samt arbetsuppgifter, och du har vidare goda kunskaper i Office, att använda dator och att formulera dig i skrift. Vi ser gärna att du sedan tidigare har erfarenhet av arbeta inom administration. Detta är en perfekt möjlighet för dig som exempelvis studerar HR eller personalvetenskap och vill få arbetslivserfarenhet relevant för dina studier men givetvis är andra studerande/ personer med annan sysselsättning välkomna med sin ansökan.

Känner du att du är rätt person för tjänsten? Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bil

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top