Processoperatörer – Höganäs

För kunds räkning söker vi nu processoperatörer för arbete i deras produktion i Höganäs. Tillträde omgående, med varaktighet löpande. Inledningsvis kommer du vara anställd och uthyrd konsult genom oss, men för rätt person finns goda möjligheter till att anställningen på sikt går över till kund. Omfattnignen är heltid och arbetstiderna är förlagda på antingen 2- el 3-skift.

Arbetsuppgifterna innefattar primärt processtyrning, inställningar och övervakning av produktion/process. Även andra uppgifter såsom vara behjälplig vid paketering, fylla på material etc kan förekomma. Som sökande är du tekniskt intresserad och har fallenhet för att lära dig teknik. Du har tidigare arbetat inom industri och produktion, gärna som processoperatör eller maskinoperatör. Har du utbildning inom för tjänsterna relevanta områden är det meriterande. Som person är du framåt och initiativtagande. Du är flexibel, van vid att att kunna hugga i där det behövs samt och har inga problem att arbeta skift. Truckkort är meriterande; dock ej ett krav.

Känner du att du är rätt person för tjänsten är du välkommen att skicka in ditt cv till oss redan idag. Vi tillämplar löpande urval.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bilTruckkort

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top