Processoperatörer – Helsingborg

För uthyrning till vår kund i Helsingborg söker vi just nu processoperatörer. Tillträde till tjänsterna är omgående och omfattningen är heltid.  Arbetstiderna kan vara förlagda antingen på dagtid eller 2-skift. Arbetsuppgifterna kommer primärt röra sig om att ansvara för och övervaka tillverkningsprocessen hos vår kund, ställa in data och maskiner, löpande kvalitetskontroller samt mindre åtgärder vid driftstopp etcetera.

Du som söker har sedan tidigare erfarenhet av arbete som processoperatör eller har gedigen erfarenhet av arbete som maskinoperatör. Har du även någon form av utbildning med inriktning mot teknik, industri eller dylikt är det meriterande, dock ej ett krav. Du har ett tekniskt intresse, lätt för att lära och generellt en god förståelse för maskiner och/eller teknik. Personliga egenskaper som efterfrågas är flexibilitet, noggrannhet, initiativ- och ansvarstagande och att du arbetar bra både på egen hand och tillsammans med andra.

Körkort och tillgång till bil är ett krav för att enkelt kunna ta dig till och från arbetsplatsen enligt skiftens tider.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Vi tillämpar löpande urval och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bil

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top