Reklamations- och supporthandläggare

Är du driven, strukturerad och serviceminded? Gillar du teknik och problemlösning? Är du flexibel, stresstålig och van att hantera många ärenden samtidigt? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag i en riktigt härlig miljö?

För Gullberg & Janssons räkning söker vi just nu en reklamations- och supporthandläggare för anställning på deras kontor i Helsingborg. Gullberg & Jansson utvecklar, marknadsför och distribuerar produkter med fokus på miljösmarta lösningar för privat och kommersiellt bruk inom grönyte-, växthus-, swimmingpool-, och relax- och wellnessbranschen. Verksamheten bedrivs via flera dotterbolag, aktiva på den nordiska marknaden.

I rollen som reklamations- och supporthandläggare hos Gullberg & Jansson arbetar du med att skapa arbetsorderns till serviceteknikerna, ta emot garanti- och skadeärenden från kunder, vägledning vid montering etcetera. Du kommer ha mycket kontakt med både kunder och leverantörer och såklart med kollegor internt.

Som sökande har du ett stort tekniskt intresse och du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du är serviceminded, noggrann, driven, och tycker om att ha flera olika arbetsuppgifter igång samtidigt. Du har även en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

Känner du att du är rätt person för tjänsten är du varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bil

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top