Resande montör – Helsingborg

För kunds räkning söker vi just nu en resande montör för arbete i dels deras produktion förlagd i Helsingborg, dels ute på uppdrag hos deras kunder. Vår kund tillverkar, säljer och installerar elektromagnetiskt skärmade anläggningar och arbetsuppgifterna varierar från tillverkning, utveckling och resande montage och installation av anläggningarna.  I tjänsten inkluderas flera resor varför du som söker inte bör ha något emot att resa i tjänsten. Du kommer att vara delaktig i alla momenten i  deras produktion för att därefter resa iväg i team och installera anläggningen. Vanligtvis innebär detta ca 70-120 resdagar om året, mestadels i Sverige men även utomlands. Installationstiden för de olika montagen ligger kring vanligtvis 1-4 veckor.

Som sökande har du tekniskt intresse och har tidigare erfarenhet inom verkstad samt användning av diverse verktyg. Du har även erfarenhet av montering, ritningsläsning och har elkunskap. Vidare ställs högra krav på personlig lämplighet.
Som person har du god vilja och förmåga att ta till dig ny kunskap. Du är punktlig och pålitlig, flexibel och ansvarstagande. Du har även en hög samarbetsförmåga, men heller inga problem att ta egna initiativ och arbeta på egen hand. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Tjänsten börjar som en uthyrning genom hos på A-personal men för rätt person finns goda möjligheter för övertag av kund. Är du rätt person för tjänsten är du välkommen att skicka in ditt cv redan idag.

Vi på A-personal ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Vi erbjuder dig som anställd arbetslivserfarenhet, engagerade medarbetare, möjlighet att knyta nya och värdefulla kontakter ut i näringslivet samt en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö. Som ett led i att främja våra konsulters trivsel och hälsa erbjuder friskvårdsbidrag och andra förmånliga erbjudanden. 

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bilTruckkort

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top