Servicetekniker till Lundgrens Sverige AB

För Lundgrens Sverige AB:s räkning söker vi just nu en servicetekniker för anställning vid deras kontor i Helsingborg.

 Om tjänsten

Som servicetekniker hos Lundgrens erbjuds du en varierad och spännande tjänst hos ett av branschens mest stabila och välrenommerade företag. Tjänsten innehåller såväl praktiskt arbete som möten med kunder, merförsäljning och administration. Primärt innefattar arbetsuppgifterna montering, reparationer, provtryckningar, service och underhåll av deras produkter dels ute hos kund, dels på plats på deras anläggning i Helsingborg, men även viss orderregistrering, fakturering och registrering i affärssystem inkluderas i arbetsuppgifterna. Det förekommer även en del svets och svarv i arbetet varför du sedan tidigare har erfarenhet av detta. Licens är meriterande; dock ej ett krav.

Tjänsten är en rekrytering, omfattningen heltid och arbetstiden är förlagd dagtid. Det förekommer vissa resdagar i tjänsten då en del av kunderna och uppdragen är stationerade på annan ort.

Rapportering sker löpande till platschefen i Helsingborg och för rätt person är det väl värt att nämna att finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse.

 Kvalifikationer och Personliga egenskaper

Som sökande har du ett stort tekniskt intresse och minst 3 års erfarenhet av arbete inom underhåll, service, reparationer inom industri och/eller mekanisk verkstad. Du har god social kompetens, är säljinriktad, kundfokuserad och självgående och har inga problem med att ta initiativ till och planera ditt eget arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. Genom dina kundbesök kommer du att vara Lundgrens ansikte utåt och du är därför kommunikativ och har lätt för att möta olika människor samt knyta nya kontakter som kan komma att generera nya affärsmöjligheter.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, har god it-vana samt erfarenhet av arbete i affärssystem och CRM.

 Om Lundgrens

Lundgrens Sverige AB startade 1949 i Göteborg och representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom slang och industrigummi. De lagerför marknadens bredaste sortiment av slang och slangtillbehör, gummi, kem, hydraulik, packningsmaterial, transmissioner, O-ringar, tätningar och silikongummi. De finns på 7 orter i Sverige och förser återförsäljare, industri och svensk sjöfart med produkter som förbättrar produktiviteten och stärker konkurrenskraften. Varje dag löser de stora och små problem tack vare kompetens och kontakter i världsklass. Organisationen bygger på närhet, spetskompetens och snabba beslut och de sätter ett högt värde på varje enskild individ.

Företaget ägs av Beijer Tech vilka är en del av den börsnoterade koncernen Beijer Alma.

 

Vill du också vara en del av Lundgrens Sverige AB; Ett växande och starkt bolag med långsiktigt tänk? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Vi tillämpar löpande urval och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bil

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top