Underhållskoordinator – Scandstick

Just nu söker vi en underhållskoordinator för rekrytering till vår kund Scandstick i Höganäs. Tillträde till tjänsten är omgående, omfattningen heltid och arbetstiden förlagd dagtid kl 08-17.

Som underhållskoordinator hos Scandstick kommer du att arbeta med att planera och leda underhållsarbetet på deras anläggning i Höganäs; men för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter till ett utökat ansvar och delaktighet även för deras andra siter i Polen, Belgien och Slovenien.

I din roll kommer du att ansvara för, se över och effektivisera processerna gällande företagets underhållsavdelning. Du kommer att leda arbetet mot ständiga förbättringar och kontinuerligt utveckla det förebyggande underhållet för att få ut bästa potential från gjorda, men även framtida, investeringar. Du kommer ha daglig kontakt med entreprenörer samt ha personalansvar för medarbetarna i ditt team. Utöver detta inkluderas budgetarbete, arbete med arbetsorder i underhållsystem och återrapportering, i arbetsuppgifterna. Du rapporterar direkt till produktionschefen.

Som sökande har du en god analytisk förmåga och behärskar hela underhållsprocessen; från planering via offert till genomförande och uppföljning. Du har minst 5 års erfarenhet av arbete i liknande tjänst och du har relevant teknisk utbildning, med fördel inom automation, processteknik och/eller förebyggande och avhjälpande underhåll. Vidare har du erfarenhet inom LEAN, Six sigma eller liknande är det meriterande.

Som person har du en väl utvecklad social förmåga och är en lagspelare och god lyssnare till dina medarbetare. Du är prestigelös, men samtidigt klar och tydlig i din ledarroll. Du har inga problem med att kavla upp ärmarna vid behov och hjälpa till med det som behöver göras för att uppnå ditt teams och företagets förebyggande arbete och mål och du är strategisk med en god förmåga att använda dig av tidigare erfarenheter för att minimera downtime i processlinjerna.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Du har körkort samt tillgång till bil. Som övrigt meriterande ses truckkort, heta arbeten/tillståndsansvarig eller övriga relevanta behörigheter och tillstånd inom industri.

Känner du att du är rätt person för tjänsten? Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bilTruckkort

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Top