Verkstadsmekaniker – strax norr om Helsingborg

För omgående start söker vi nu verkstadsmekaniker för arbete hos vår kund belägen strax norr om Helsingborg. Du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta som verkstadsmekaniker med uppgifter som förebyggande samt löpande underhåll på vår kunds produktionsutrustning, felsökning och avhjälpande av fel på mekaniska system etc. Du har god förståelse för mekanik och teknik och det är önskvärt att du dessutom har kunskap inom fluidmekanik, pneumatik samt styr- och reglerteknik.

Som person är du lösningsorienterad, ansvarsfull och initiativtagande. Du ser vad som behöver göras, arbetar bra på egen hand och även tillsammans med andra och du är vidare noggrann, har en god drivkraft och planeringsförmåga. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav och har du kunskaper i tyska och italienska är det meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Arbetstiderna är förlagda på 2-skift. Inledningsvis kommer du vara inhyrd från oss till kund, men för rätt person är tanken att på sikt tas över och bli anställd av kund.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

Vi tillämpar löpande urval och omber dig därför att skicka in din ansökan till oss redan idag. Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bilTruckkort

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top