Sista ansökningsdag:2023-12-15T23:59:59

För kunds räkning söker vi just nu en resande montör för arbete i dels deras produktion förlagd i Helsingborg, dels ute på uppdrag hos deras kunder. Arbetsuppgifterna varierar från tillverkning, utveckling och resande montage och installation av de tillverkade anläggningarna. I tjänsten inkluderas flera resor varför du som söker inte bör ha något emot att resa i tjänsten. Du kommer att vara delaktig i alla momenten i deras produktion för att därefter resa iväg i team och installera anläggningen. Vanligtvis innebär detta ca 70-120 resdagar om året, mestadels i Sverige men även utomlands. Installationstiden för de olika montagen ligger kring vanligtvis 1-4 veckor.

Som sökande har du tekniskt intresse och har tidigare erfarenhet inom verkstad samt användning av diverse verktyg. Du har även erfarenhet av montering, ritningsläsning och har elkunskap. Vidare ställs högra krav på personlig lämplighet.

Som person har du god vilja och förmåga att ta till dig ny kunskap. Du är punktlig och pålitlig, flexibel och ansvarstagande. Du har även en hög samarbetsförmåga, men heller inga problem att ta egna initiativ och arbeta på egen hand. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Är du rätt person för tjänsten är du välkommen att skicka in ditt cv redan idag.

Anställningstyp: Vanlig anställning
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Längd: 3 månader – upp till 6 månader
Typ: Heltid
Körkort: B
Utbildning:
Utbildning nivå:
Arbetsplats: Helsingborg, Skåne län

Läs fullständig annons här
Körkort