Sista ansökningsdag:2024-06-02T23:59:59

Just nu söker vi en teamledare för rekrytering till vår kund Scandstick i Höganäs. Tillträde till tjänsten är omgående, omfattningen heltid och arbetstiden är förlagd på 2-skift.

Som teamledare hos Scandstick kommer du att arbeta med personalstyrning och ledarskap, attestera tider, hantera sjukanmälningar, hålla medarbetarsamtal, beställa kläder och material etcetera. Tjänsten innefattar en del administration, så du som söker har god vana av data och affärssystem.

En naturlig del är även processoptimering, ständiga förbättringar samt aktivt deltagande i OEE/KPI arbetet. Det förutsätts att du jobbat med detta tidigare.

Som teamledare ansvarar du för ca 20 anställda per skift.

Som person har du en väl utvecklad social förmåga och god lyssnare till dina medarbetare. Du är prestigelös, men samtidigt klar och tydlig i din ledarroll. Du har vidare minst 3-4 års erfarenhet av arbete som teamledare eller arbetsledare och har erfarenhet av inom SAM, BAM, LEAN och Six sigma eller liknande.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Du har körkort samt tillgång till bil. Har du truckkort eller övriga relevanta behörigheter och tillstånd inom industri är detta meriterande.

Känner du att du är rätt person för tjänsten? Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Anställningstyp: Vanlig anställning
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Längd: 6 månader eller längre
Typ: Heltid
Körkort: B
Utbildning:
Utbildning nivå:
Arbetsplats: Höganäs, Skåne län

Läs fullständig annons här
Körkort