Om oss

Välkommen till A-personal. Vi är din närvarande och engagerade aktör inom personal och rekrytering. Vi sätter stort värde på personliga relationer och mänskliga värden. Vi som arbetar i A-personal har många års erfarenhet från bemannings-, personal-, och rekryteringsbranschen och arbetar med stort hjärta och engagemang nära våra kunder och konsulter. För oss är det viktigt med kvalitet och med rätt person på rätt plats samt att människorna och de personliga relationerna vi arbetar med lyfts fram i alla led. SWmugg_välkommentillapersonal

En av de viktigaste erfarenheterna vi fått genom vår tidigare erfarenhet är att snabbt kunna fånga upp det föränderliga behovet som är på marknaden och finnas nära till hands för både våra uppdragsgivare och konsulter. Det gör vi genom att ofta och mycket vara ute hos er som uppdragsgivare och kunder. Helt enkelt för att kunna fånga upp nyanser av just ert behov, vara tillgängliga, samt arbeta proaktivt för just det ni behöver.

A-personal för dig som är i behov av personal

Oavsett du och ditt företag fått ett utökat behov av personal, har anställningsstopp, är i behov av en personalpool för att täcka upp korttidsfrånvaro eller är i behov av en långsiktig lösning i form av rekrytering så hjälper vi er. Vi arbetar effektivt, affärsmässigt och kvalitativt samt engagerat för att hitta rätt medarbetare för just er och er företagskultur.

A-personal för dig som söker arbete

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför är det med stor strävan och ambition som vi på A-personal arbetar för att du som konsult ska trivas hos oss. Som konsult erbjuder vi dig arbetslivserfarenhet, engagerade medarbetare, möjlighet att knyta nya och värdefulla kontakter ut i näringslivet samt en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö. Vår strävan är att du som konsult ska vara så delaktig som möjligt i vår verksamhet och våra uppdrag för att nå utveckling och trivas.

Varmt välkommen att kontakta oss oavsett du är i behov av personal eller är arbetssökande.

Top