Kalibreringsingenjör – NIBE Markaryd

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.

För NIBES räkning söker vi just nu en kalibreringsingenjör som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad utvecklingsavdelning med cirka 90 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc. Du kommer att ansvara för organisation av instrument på deras testlabb, utrusta labbet med lämplig mätutrustning och sköta uppmärkning av instrument och utrustning. I jobbet ingår att registrera information i databassystem och hålla det uppdaterat. Du lägger upp kalibreringsschema för fast mätutrustning i riggar och kommunicerar de till verksamheten. Du utför kontroll och kalibrering av olika typer av mätutrustning, utfärdar och granskar kalibreringsprotokoll, ser till att all utrustning uppfyller krav på mätnoggrannhet med mera. Utöver det deltar du även i arbetet att utveckla kalibreringsverksamheten så att den uppfyller krav enligt EN17025. Tjänsten är i Markaryd med omfattning heltid och med arbetstid förlagd dagtid.

 Som sökande

Du som söker har mätteknisk kompetens, kunskap i matte, statistik och sannolikhetskalkyler. Du kan beräkna standardavvikelse och mätosäkerhet och har ett brinnande intresse för att utveckla verksamhet mot att uppfylla allmänna kompetenskrav för provnings- och kalibreringslaboratorier enligt EN17025. Du har erfarenhet av arbete i databassystem och giller administrativt arbete och i kombination med att arbeta ”hands on” med givare och mätinstrument. Om du tidigare arbetat med ledningsprocess och kalibreringsrutiner i testlabb så är det meriterande. Vidare är du noggrann och ansvarstagande med ett genuint teknikintresse. Eftersom NIBE är en global koncern behöver du ha goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Vi tillämpar löpande urval och känner du att du är rätt person för tjänsten är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bilTruckkort

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top