Rigg- och underhållstekniker – NIBE AB

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.

För NIBES räkning söker vi just nu en Rigg- och underhållstekniker som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. Som Rigg-och underhållstekniker hos NIBE bir du en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 150 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, labb, styr & regler, audio-optimering etc. Som rigg- och underhållstekniker i denna tjänsten kommer fokus att ligga på mätteknik och kalibrering inom underhåll.

Andra saker man kan få arbeta med är instrumentvård, utveckling av ny testutrustning och dess instrumentering, PLC-programmering, felsökning av riggar och styrskåpsutrustning samt byte av komponenter. I arbetet ingår uppkoppling av mätutrustning för flöde, tryck, temperatur och elektriska storheter, att rita/läsa elschema Autocad electrical/Cadett Elsa och att vara behjälplig vid extern testning på plats i labbet. Även beställning av mätutrustning och extern kalibrering ingår i arbetet.  Tjänsten är förlagd i Markaryd, omfattning heltid och med arbetstid dagtid

Som sökande 

Du som sökande har en bakgrund som tekniker/ingenjör med inriktning mot mätteknik och instrument. Som person är du flexibel, noggrann, ansvarstagande, samarbetsvillig och du vågar ta egna initiativ. Du är strukturerad och söker utmaningar i avancerad problemlösning. Det är viktigt att du har ett genuint teknikintresse, att du har en viss praktisk läggning utöver dina teoretiska kunskaper och en grundläggande förståelse för mätteknik. Du har lätt att presentera och dokumentera mätresultat. Eftersom NIBE är en global koncern behöver du ha goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Känner du att du är rätt person för tjänsten är du varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänst

KörkortTillgång till bil

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev

Top