Sista ansökningsdag:2024-06-27T23:59:59

För kunds räkning söker vi just nu en resande montör och teamledare- för arbete i dels deras produktion förlagd i Helsingborg, dels ute på uppdrag hos deras kunder.

I tjänsten inkluderas flera resor varför du som söker inte bör ha något emot att resa i tjänsten. Du kommer att vara delaktig i alla momenten i deras produktion för att därefter resa iväg med ditt team, arbetsleda arbetet på plats ute på de olika uppdragen samt installera anläggningen. Vanligtvis innebär detta ca 70-120 resdagar om året, mestadels i Sverige men även utomlands. Installationstiden för de olika montagen ligger kring vanligtvis 1-4 veckor.

Som sökande har du tekniskt intresse och har tidigare erfarenhet inom verkstad, bygg alternativt har du elbakgrund. Du har även erfarenhet av montering och ritningsläsning. Vidare ställs högra krav på personlig lämplighet.

Som person har du god samarbetsförmåga och tycka om att ta lite extra ansvar. Du är lyhörd för ditt team och har lätt för att få alla att arbeta mot samma mål. Du är punktlig och pålitlig, flexibel och ansvarstagande. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Är du rätt person för tjänsten är du välkommen att skicka in ditt cv redan idag. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Anställningstyp: Vanlig anställning
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Längd: 6 månader eller längre
Typ: Heltid
Körkort: B
Utbildning:
Utbildning nivå:
Arbetsplats: Helsingborg, Skåne län

Läs fullständig annons här
Körkort