Söker du arbete?

Söker du arbete?

Är du arbetssökande eller på jakt efter nya utmaningar? Då är du välkommen att kontakta oss.

Oavsett du söker en hel- eller deltidsanställning ger vårt breda nätverk och olika uppdragsgivare runt om i Skåne oss goda möjligheter att matcha just din profil med rätt uppdrag. Gå in och se vilka lediga tjänster vi har just nu.

Att vara konsult

Vi på A-personal erbjuder dig som konsult arbetslivserfarenhet, engagerade medarbetare, möjlighet att knyta nya och värdefulla kontakter ut i näringslivet samt en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö. Det är Du som konsult som, tillsammans med våra andra medarbetare, är vår viktigaste resurs och ansikte utåt gentemot våra kunder och samarbetspartners. Vi sätter därför stort värde på att du trivs hos oss och ute på ditt uppdrag.

Avtal och förmåner

Vi är kollektivt anslutna och har avtal tecknat med Kompetensföretagen Almega – så du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och uppmuntrar våra anställda till rörelse och motion. Friskvårdsbidraget kan användas till tillexempel gymkort eller annan fysisk aktivitet. Vi har även samarbete med bl a Helsingborgs Racketkubb och Filborna Arena och som anställd hos oss får du ta del av förmånliga rabatter och erbjudanden hos dem. Kontakta oss för att höra gällande erbjudanden just nu.

Yrkesområden

Vår långa erfarenhet av att hjälpa företag med deras personallösningar har genererat oss ett väl upparbetat samarbete med företag inom flera olika branscher. Vi är verksamma inom både kollektiv- och tjänstemannasektorn, bl a inom

Industri & Logistik, Maskinoperatörer, Lagerarbete, Montörer, Truckförare, Tekniker

Kontor & Administration, Administratörer, Kundtjänstmedarbetare, Receptionister

Marknadsföring, Marknadsförare, Kommunikatörer, Projektledare

Försäljning, Inköpare, Säljare, Försäljningschefer

Ekonomi, Ekonomichefer, Redovisning, Ekonomiassistenter