SÖKER DU PERSONAL?

Söker du personal?

Söker du efter en pålitlig partner när det gäller bemanning och rekrytering till ditt företag? Då har du kommit rätt!

Vi är det självklara valet för dig som vill ha hög kvalitet och en personlig service. Med över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsbranschen har vi byggt upp en bred kunskap och ett stort nätverk av kvalificerade kandidater inom olika branscher och områden. Vi förstår vikten av att matcha rätt person med rätt företag och uppdrag och arbetar därför alltid nära våra kunder för att förstå deras behov och önskemål.

När du väljer oss som din bemanningspartner kan du räkna med

  • Kvalificerade och noga utvalda kandidater som matchar dina behov.
  • Personlig service och hög tillgänglighet för att snabbt lösa eventuella problem eller utmaningar.
  • Flexibilitet och anpassning till dina specifika krav och önskemål
  • Ett starkt engagemang för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder

Vi på A-personal tror på att skapa värde genom att göra skillnad för våra kunder och deras verksamheter. Genom vår höga kvalitet och personliga service har vi hjälpt många företag att växa och utvecklas. Vi är stolta över vår förmåga att hitta rätt person för rätt arbete och ser fram emot att bli Din partner i bemannings- och/eller rekryteringsfrågor.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig och Ditt företag att nå nya höjder!

Bemanning

Har du och ditt företag fått ett utökat behov av personal? Då är Bemanning en effektiv och flexibel lösning -eftersom du hyr in personal den tid och period du behöver den. Varken mer eller mindre.

Vi anpassar och hjälper Er med olika bemanningslösningar utifrån just Ditt företags behov. Oavsett ni är i behov av en personalpool för täcka upp korttidsfrånvaro eller är i behov av att hyra in personal under en längre tid så hjälper vi Er. Kanske söker ni en mer långsiktig personallösning men vill börja med att hyra in för att eventuellt anställa personen i ett senare skede, det vill säga ett hyrköp?

Vi på A-personal har sammantaget 20 års erfarenhet i bemannings- och rekryteringsbranschen och en av de viktigaste erfarenheterna vi bär med oss i branschen är det föränderliga behovet och vikten av att det arbeta nära våra kunder och konsulter. Därför syns vi ofta och mycket ute hos våra kunder, för att enkelt kunna fånga upp nyanser av ert behov, finnas till hands för er och våra konsulter samt arbeta proaktivt för det behov ni har. Tveka inte att kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig och ditt företag.

Hyrköp

Är ni i behov av att utöka er personalstyrka i form av rekrytering, men önskar prova kompetens och kemi först?

Då är hyrköp ett bra alternativ för er. Vid hyrköp är processen densamma som vid bemanning och rekrytering, men ni ges möjlighet att hyra in personen eller personerna i fråga under en viss period först-  för att i ett senare skede ta över konsulten och anställa själva.

Rekrytering

Att rekrytera rätt person till rätt plats är för många företag en stor utmaning idag, men tack vare vårt engagemang och vårt stora nätverk kan vi hjälpa er att hitta rätt kandidat med rätt kompetens för just Er verksamhet och er företagskultur. Vi sköter hela processen åt er; från kravprofil till annonsering, urval, kvalitetssäkring, leverans samt uppföljning.