OM OSS

A-personal grundades 2016 och är ett Helsingborgsbaserat företag som erbjuder skräddarsydda personallösningar inom både bemanning och rekrytering runtom i hela Skåne. 

Vi sätter stort värde på personliga relationer och mänskliga värden och arbetar med stort hjärta och engagemang nära våra kunder och konsulter. För oss är det viktigt med kvalitet och med rätt person på rätt plats samt att människorna och de personliga relationerna vi arbetar med lyfts fram i alla led.

Med sammantaget 20 år i bemanning- och rekryteringsbranschen är en av de viktigaste erfarenheterna vi fått med oss vikten av att snabbt kunna fånga upp det föränderliga behovet som är på marknaden. Vår verksamhet bygger på att finnas nära till hands för både våra uppdragsgivare och konsulter; just för att enkelt kunna fånga upp nyanser av snabbt skiftande behov och arbeta proaktivt för det ni behöver. Vi är därför ofta och mycket ute hos våra uppdragsgivare och kunder.

Vi tror att lokal förankring, långsiktiga kund- och konsultrelationer och rätt person på rätt plats är nyckeln till ett lyckat och varaktigt samarbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss- oavsett du söker en pålitlig partner till ditt företags personalbehov eller är arbetssökande.

A-personal för dig som är i behov av personal

Oavsett du och ditt företag fått ett utökat behov av personal, har anställningsstopp, är i behov av en personalpool för att täcka upp korttidsfrånvaro eller är i behov av en långsiktig lösning i form av rekrytering så hjälper vi er. Vi arbetar effektivt, affärsmässigt och kvalitativt samt engagerat för att hitta rätt medarbetare för just er och er företagskultur.

A-personal för dig som söker arbete

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför är det med stor strävan och ambition som vi på A-personal arbetar för att du som konsult ska trivas hos oss. Som konsult erbjuder vi dig arbetslivserfarenhet, engagerade medarbetare, möjlighet att knyta nya och värdefulla kontakter ut i näringslivet samt en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö. Vår strävan är att du som konsult ska vara så delaktig som möjligt i vår verksamhet och våra uppdrag för att nå utveckling och trivas.

Varmt välkommen att kontakta oss oavsett du är i behov av personal eller är arbetssökande.