Sista ansökningsdag:2024-06-26T23:59:59

Just nu söker vi en erfaren maskinoperatör till vår kund belägen strax utanför Helsingborg. Tjänsten är på heltid, arbetstid 5-skift och tillträde omgående. Inledningsvis kommer du vara uthyrd genom oss på A-personal, men för rätt person finns goda chanser att anställningen på sikt går över till kund.

Som sökande har du sedan tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör eller snarlika uppgifter. Du har ett tekniskt intresse och är van vid maskinövervakning, fylla på material, inställningar, kvalitetskontroller etcetera.

Som person är du arbetsam, initiativtagande och har lätt för att se vad som behöver göras. Du arbetar bra både på egen hand och tillsammans med andra. Du är flexibel i arbetstid och har inga problem att arbeta 5-skift. Körkort och tillgång till bil är ett krav för att enkelt ta sig till och från arbete enligt skiftens tider. Truckkort A + B är meriterande.

Känner du att du är rätt person för tjänsten är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Anställningstyp: Vanlig anställning
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Längd: 6 månader eller längre
Typ: Heltid
Körkort: B
Utbildning:
Utbildning nivå:
Arbetsplats: Helsingborg, Skåne län

Läs fullständig annons här
Körkort