Sista ansökningsdag:2023-12-15T23:59:59

Just nu söker vi maskinoperatörer till vår kund i Helsingborg. Du som söker har sedan tidigare erfarenhet av arbeta inom industri med uppgifter som operatör, övervakning och inställning av maskin etc. Arbetets omfattning är på heltid, och är tänkt att starta omgående. Arbetstiderna är förlagda på antingen dagtid eller skift så du som söker har inga problem att arbeta varierande arbetstider. Inledningsvis kommer du att vara uthyrd genom oss på A-personal, men för rätt person finns goda chanser att anställningen på sikt övergår till kund.

Personliga egenskaper som efterfrågas är flexibilitet, noggrannhet, initiativ- och ansvarstagande och att du arbetar bra både på egen hand och tillsammans med andra. Körkort och tillgång till bil är ett krav för att enkelt kunna ta dig till och från arbetet enligt skiftens tider. Har du dessutom truckkort A+ B är det meriterande.

Känner du att du är rätt person för tjänsten är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval.

Anställningstyp: Vanlig anställning
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Längd: 6 månader eller längre
Typ: Heltid
Körkort: B
Utbildning:
Utbildning nivå:
Arbetsplats: Helsingborg, Skåne län

Läs fullständig annons här
Körkort